Wilhon wiemää eli miten meidän perheen koirallinen elämä sai alkunsa

Tiistai 1.3.2016 klo 14:40 - Elisa Makkonen


Mistä se kipinä oikein lähti? No, siitä perinteisestä: lapsi haluaa koiran. Lapsi mankuu koiraa. Lapsi lukee kirjaston koiraoppaita. Lapsi vakuuttaa hoitavansa koiran. Lapsi mankuu vähän lisää. Lapsi leikittää naapurin koiraa.

Avainsanat: Makkosen pojat, koira, kääpiösnautseri, ensimmäinen koira, koiran hankkiminen


Kommentit

2.3.2016 18:39  aino henttinen

Tuttu on tarinan alku. Lapsi vinkuu koiraa... Onneksemme minun ystävällä oli mustahopea käppänä. Ihastuin täysin tämän pienen koiran hellään olemukseen. Ymmärrän täysin, kuinka käppänät vievät sydämen ja saavat omistajansa niin onnellisiksi. Nyt meillä on jo toinen käppänä, suolapippuri. Ensimmäinen juoksee koirien taivaassa. Kyllä näistä pojista juttuja saat, Makkosen äiti.♥♥♥

2.3.2016 19:13  Annukka Saukkoriipi

Kovin kuulostaa tutulta teidän alkutaival käppänöiden maailmassa! Tällä tiellä ollaan meilläkin jo seikkailtu vuodesta 2003 alkaen ja ei ole aikomustakaan pois siltä poiketa!

2.3.2016 19:39  iiris rönnblad

Mukavaa päästä alusta asti teidän vauhtiin. 💗

2.3.2016 20:24  Leena Lahdensuo

Aivan mahtavaa saada seurata Makkosen poikien iloista elämää myös täältä, tulen aina hyvälle tuulelle, kun näitä teidän juttuja lukee. Paljon samanlaisia hauskoja asioita tapahtuu myös meillä espanjankoira Unnan kanssa. 🐾🐾

2.3.2016 20:42  Marja nordling

Hienot sivut Rouva Makkonen. Ja saihan noi runot tämän mummon (koiranomistaja jo yli 35v) kyyneleenkin tiristämään. Kiitos ja terkkuja pojille.

2.3.2016 22:03  Anne Lehtonen

Onnea uusille kotisivuille😊 Makkosen Pojat, olette iltojen piristysruiske! <3 Kiva kun teiän Äippä keksii aina hauskaa luettavaa tai siis kertoo teistä niin hauskasti😂😂

2.3.2016 22:22  Annuli Högbacka

Kiitos sivuista! Ja nyt pääsemme lukemaan myös, mitä "sen ihmisen" päässä pyörii hänen omina ajatuksinaan julkaistuna :)

Menestystä sivuille ja intoa niiden ylläpitoon! Taitoa on ja halua - sekä hurrrmaava sivuja täyttävä trio temppuineen ja touhuineen.

2.3.2016 22:23  ulla lehto

ihana tarina Makkosen Wilhosta -- Tiedän koska melkein samoin kävi minulle ,olin jäänyt eläkkeelle 65 vuotiaana ja poika --minun esikoiseni tykkäs että kyllä äiti tarvitsee jotai täytettä elämäänsä nyt, olin ollut jo kauan leskenä . No olin itsekkin halukas ajatukseen , niin me sitten haettiin Jerry Vaasasta . Kyllä hän oli se joka valitsi minut heti ensi silmäyksellä. Suomen ruotsalainen perhe josta se haettiin ,ihania Snautseria oli heillä ja hyvin hoidettu -- No hän Jerry olikin minun silmäteräni 14 v -- kunnes itse sain keuhkokuumeen ja oli jerrykin jo iäkäs -- poika ajatteli että olisi nyt sanoa Jerrylle jäähyväiset , Koska minun terveyteni ei ollut enään Yli 80 v ihan priimaa. Ikävöin joka päivä Jerryä .<3

2.3.2016 23:35  Tupu Kuismin

Hyva kuulla myos lauman tirehtoorin mietteita KoPun tohinoista ja onnittelut tasta sivustosta, etta luetaanko...no niin etta partakarvat vipattaa:o) Tervehtaa etakoiruuden emanta:o)

3.3.2016  Marja-Leena Rintala

Päivieni ilonpilkahdus: Makkosen pojat ja äidin tarinat. Kahden, jo kissojen taivaassa olevan, Norjalaisen metsäkissan (ikä 18 v ja 17 v.)kautta kaikki metkut ja kodin "repaleiset Alvar-tuolit" kokeneena, nautin ja salaa toivon(mieheni ei saa koskaan tietää), että jospa joskus kuitenkin.... Enpä voi kuin ihailla, MAHTAVAA.

3.3.2016 8:08  jassu

Näistä sivuista tulee kyllä vakioluettavat! :)
Ja meidän ensimmäisen koiran, nyt jo sateenkaarella juoksevan käppänä-Cecin tuleminen oli aivan samanlainen: tytär halusi koiraa. Ja Cecin myötä me saimmekin niin paljon hyvää, että ei rajaa!

3.3.2016 10:09  Tuija

Ihania nuo mä ja mun ihminen kuvat! :)

3.3.2016 22:02  Sari

Koko aikuisikäni olen karkeitten kettuterrierien
kanssa elänyt ja sen rodukseni tunnustanut mutta Makkosen Pojat on kyllä saaneet katseeni ja ajatukseni harhautumaan käppänöitten suuntaan 😊

6.3.2016 18:56  Anni

Täytyy myöntää että mulla meni roska silmään tätä lukiessa, niin tuttu tunne. Ja se suuri rakkauden määrä!!! Meidän perheessä ainoana erona se että pentua vinguin minä eikä lapset :) rakkaus rotuun iski lujaa ja syvälle ensitapaamisella <3

6.3.2016 22:24  ulla mirjami lehto

Minullakin on ollut Karkeekarvanen Kettuterrieri -- Samanlaista trimmaamistä siinäkin kaverissa oli -- Mutta sitä suren kun Makkosen pojat ei kai ole likoista kiinnostuneita -- Vai olen ko väärässä - Kun pentuja ei ole kai vielä sukuun ?

9.3.2016 20:01  Seija

Mukavat kotisivut :). Kyllä kolmikon jutut ja kommentoinnit reissuineen olleet päivittäin luettu ohjelmanumero huom. osittain myös ääneenlukua isännälle. Kiva lukea myös taustahenkilöiden ts. palvelushenkilökunnan tuumailut :D.

Koukussa ollaan ja iloitaan siitä yhdessä <3.

9.3.2016 20:03  Piritta Korhonen

<3 <3 <3

9.3.2016 20:13  Sirpa Alatalo

Sain seuraavan neuvon koiraa harkitessamme: Osta flexi ja jos lapsi jaksaa ulkoiluttaa sitä 30min/3 krt vrk kuukauden niin hän on tarpeeksi iso huolehtimaan koirasta.Neuvo tuli koiran kasvattajalta ja tyrmistyimme sanattomiksi. Ensimmäiseksi koiraksi tuli Lexa, joka tuli meille viettämään vanhuudenpäiviä. Lexa ilahdutti meitä neljä vuotta, tyttö muutti kotoa pois koirinensa. Lexa eli hyvää kotikoiran elamää vielä yli viisi vuotta ja muutti seurakuntaa viidentoista vuoden iässä. Nyt tyttärellä on kolme sheltityttöä ja hän on tosi nyvä emäntä tytöilleen.

10.3.2016 22:34  Anne Lehtonen

Luin pojat teiän voimasanoja ja täytyy sanoa, että välillä itketti ja välillä nauratti. Kyllä niin on hyviä ajatelmia teillä.Te ootte kyllä ihan parhaita >3 . Te olette mun ja mun kolmen kissapojan idolit <3 .


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini