Henkilö- ja koirakuvausta miljöössä ja studiossa

Vauva-, ristiäis-, lapsi-, sisarus-, perhe-, rippi-, ylioppilas-, valmistujais-, kihlajais-, hääpotretti- ja merkkipäiväkuvat - elämämme kohokohdat, jotka tallennamme sydämiimme kannattaa taltioida myös ihaniksi kuviksi!

Tarjoan rennolla ja iloisella otteella juuri Sinun toiveisiisi personoitua valokuvauspalvelua Länsi-Uudellamaalla. Olen suorittanut Muurlan Opiston valokuvauksen perusopinnot (11op) 2015-2016 ja syvennän parhaillaan osaamistani jatko-opintojen parissa.

Ottamiini kuviin pääset tutustumaan osoitteessa:

https://www.facebook.com/valokuvaajaelisamakkonen/


1h kuvauksen hinta on 140 euroa (sis. alv 24%). Hintaan sisältyy 5kpl valmiita, käsiteltyjä kuvia digitaalisessa muodossa sekä kuvaajan matkakulut, mikäli kuvaus toteutetaan kuvaajan valitsemassa lokaatiossa (Nummela-Veikkola-akselilla). Muissa tapauksissa matkakorvaus 0,43 euroa/km. Lisäkuvat 10e/kpl. 1h ylittävä aika 50 euroa / 30min. Isommat kokonaisuudet, porukat ja tilaisuudet räätälöidään tapauskohtaisesti; ole yhteydessä ja kerro kuvaustarpeistasi! :)

Jos haluat minut ikuistamaan elämäsi ja perheesi tärkeitä hetkiä, niin laita rohkeasti sähköpostia osoitteeseen info@makkosenpojat.fi tai soita 041-531 9888. Kuvaan totta kai mielelläni myös koiria! Sekä henkilö- että koirakuvaus on toteutettavissa miljöössä tai studiossa.

Muista myös mahdollisuus ilahduttaa ystävää ja antaa ikimuistoisia hetkiä lahjaksi valokuvauslahjakortin muodossa!