Makkostuotteet

Tuotteita yhteensä 11 kpl
kalenteri3.jpg&width=280&height=500

Seinäkalenteri 2019

VIIMEISIÄ VIEDÄÄN!!! Makkosen poikien superodotettu seinäkalenteri 2019 on täällä!!! Tuttuun tapaan kalenteri tursuaa mahtisupeita kuvia, runoja ja muita meiän höpsötyksiä, ja sieltä tottakai löytyy myös se kaikkien rakastama bonus: Makkoskuu - kokonainen kuukausi täynnä lääkettä arjen harmauteen! Kalenterissa..
Hinta: 19.90 €
kaverik.jpg&width=280&height=500

Kaverikirja

Makkosen poikien kaverikirja on mahtisupee uutuus! Itse täytettävä kirja kerää talteen parhaiden kavereiden tiedot, muistot ja mietteet - jalkojen lukumäärään katsomatta! Sopii siis myös koirattomille kavereille ja ihan paras lahja se on niille, joilla on jo k a i k k e a ! Kirjasta löytyy lisäksi jokaisen..
Hinta: 17.90 €
pentuk.jpg&width=280&height=500

Pentukirja

Niin kuin ihmisvauvojen vauvakirja, mutta koiravauvojen pentukirja! Ah! Kaikille nykyisille tai tuleville pennunomistajille sekä jok'ikiselle pentukuumeilijalle. Erityisen suositeltava pentukuumeilijoiden vielä empiville puolisoille, koska tää kirja on niiiiiin i-h-a-n-a, että se itessään on syy sanoa..
Hinta: 17.90 €
paivak.jpg&width=280&height=500

Päiväkirja

Makkosen poikien päiväkirja on taattua Makkosmeininkiä; kuvia, tekstejä, höpsöttelyä ja vähän asiaakin! ;) Ruhtinaallisesti tilaa myös omille merkinnöille, päiväkirjailulle, piirrustelulle - ihan mitä vaan keksitkin! Soveltuu joka ikiselle iikalle, oli tarve sitten perinteiselle päiväkirjalle, muistikirjalle..
Hinta: 15.90 €
kalenterijakaverik.jpg&width=280&height=500

Hyväntekijän kaverikirjapaketti

Auta meitä auttamaan! Hyväntekijän kaverikirjapaketti sisältää seinäkalenterin ja kaverikirjan. Jokaisesta myydystä paketista me ohjataan 2 euroa Kiikoisten löytöeläinpalvelun toiminnan tukemiseksi. Yhteistyötä meiän kanssa tekee Eläinklinikka Viksu Sastamalassa, joka hoitaa Kiikoisten löytöeläinpalvelun..
Hinta: 35.00 €
kalenterijapentuk.jpg&width=280&height=500

Hyväntekijän pentukirjapaketti

Auta meitä auttamaan! Hyväntekijän pentukirjapaketti sisältää seinäkalenterin ja pentukirjan. Jokaisesta myydystä paketista me ohjataan 2 euroa Kiikoisten löytöeläinpalvelun toiminnan tukemiseksi. Yhteistyötä meiän kanssa tekee Eläinklinikka Viksu Sastamalassa, joka hoitaa Kiikoisten löytöeläinpalvelun..
Hinta: 35.00 €
kalenterijapaivak.jpg&width=280&height=500

Hyväntekijän päiväkirjapaketti

Auta meitä auttamaan! Hyväntekijän päiväkirjapaketti sisältää seinäkalenterin ja päiväkirjan. Jokaisesta myydystä paketista me ohjataan 2 euroa Kiikoisten löytöeläinpalvelun toiminnan tukemiseksi. Yhteistyötä meiän kanssa tekee Eläinklinikka Viksu Sastamalassa, joka hoitaa Kiikoisten löytöeläinpalvelun..
Hinta: 35.00 €
hyvtekisopaketti.jpg&width=280&height=500

Superhyväntekijän maksipaketti

Auta meitä auttamaan! Superhyväntekijän maksipaketti sisältää seinäkalenterin, kaverikirjan, päiväkirjan ja pentukirjan. Jokaisesta myydystä paketista me ohjataan 5 euroa Kiikoisten löytöeläinpalvelun toiminnan tukemiseksi. Yhteistyötä meiän kanssa tekee Eläinklinikka Viksu Sastamalassa, joka hoitaa..
Hinta: 65.00 €
magneetit3.jpg&width=280&height=500

Magneettisetti, 6 magneettia

*** NYT -50%!!! *** Makkosmagneetit pelastavat oman tai kaverin päivän – riippuen siitä, kenen jääkaapinoveen ne päätyvät! :) Setti sisältää kuusi erilaista, taipuisaa magneettia kauniilla kuvilla ja piristävillä toivotuksilla. Setti toimitetaan tyylikkääseen, mustaan pikkukirjekuoreen pakattuna..
Hinta: 5.95 €11.90 €
postik.jpg&width=280&height=500

Postikorttisetti, 10 korttia

*** NYT -50%!!! *** 10 erilaista, hykerryttävän ihanaa Makkosen poikien postikorttia iloon, suruun, arkeen ja juhlaan! Vihdissä painettu!
Mitat: 10 x 15 cm
Hinta: 4.95 €9.90 €
jouluk.jpg&width=280&height=500

Joulukorttisetti, 10 korttia

*** NYT -50%!!! *** Toivota hyvää joulua mahtisupeimmalla mahdollisella tavalla: Makkosen poikien joulukorteilla! Setti sisältää kaksi erilaista korttia, 5kpl kumpaakin. 

Koko: 10x15cm. Painettu Vihdissä.
Hinta: 4.95 €9.90 €